Gazdaságinformatikus mesterképzésA BME Villamosmérnöki és Informatikai Kara által gesztorált Gazdaságinformatikus mesterképzés célja, hogy az elméleti megalapozás igényességével és a szakirányú képzés szakmai és gyakorlati mélységével versenyképes diplomát adjon, és felkészítsen a magas szintű kutató-fejlesztő mérnöki tevékenységre. A legtehetségesebbek számára a doktori képzés is nyitva áll. Az elméleti alapozásban megjelenő matematikai, számítástudományi, természettudományi és rendszerelméleti tananyag a legkorszerűbb szakmai ismereteket foglalja össze. Ugyanakkor a szakirányú képzés célja olyan gyakorlati tudás átadása, amely sikeres szakmai karrierhez vezet a gazdaság informatikai szektorában.

 
Ennek elősegítésére a képzés az informatikai súlypont megtartása mellett az interdiszciplináris, illetve multidiszciplináris szemlélet elsajátítását szorgalmazza. Mindezt a területhez kapcsolódó multinacionális cégekkel (Morgan Stanley, SAP, SAS stb.) és a kormányzati szervekkel való együttműködésben valósítja meg.
 
A képzés részletes programja itt olvasható.
 
Kapcsolat: info@gain.bme.hu
Copyright © 2013 Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - Villamosmérnöki és Informatikai Kar | Impresszum | Kapcsolat